2424033142 6970910614 Γλώσσα, Σκόπελος maria.atha@hotmail.com
Search Close
Facebook
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Αθανασίου Μαρία Δήμητρα | Λογιστικό Γραφείο Σκόπελος


Εστιάζοντας στις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε επιχείρησης ξεχωριστά, το λογιστικό γραφείο μας “Αθανασίου Μαρία Δήμητρα”, παρέχει λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες σε κάθε μορφή επιχείρησης, εταιρείας ή ελεύθερου επαγγελματία σε όλη την Σκόπελο.

Χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους διαχείρισης, παρακολούθησης και ενημέρωσης λογιστικών βιβλίων, το λογιστικό μας γραφείο, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των φορολογικών εξελίξεων επιτρέποντάς του έτσι να παρέχει αξιόπιστη και υπεύθυνη εξυπηρέτηση.

Συμμεριζόμενοι τις υψηλές απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς, παρακολουθούμε τις εξελίξεις και υιοθετούμε νέες τεχνικές προσφέροντάς σας ένα σύνολο από υπηρεσίες ελέγχου, επίβλεψης και οργάνωσης σύγχρονων επιχειρήσεων.
 
 
     
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Ενημέρωση Απλογραφικών και Διπλογραφικων βιβλίων
  Δηλώσεις ΦΠΑ
  Δηλώσεις Ε1, Ε2, Ε3
  Δηλώσεις Περιουσιακών στοιχείων ακινήτων Ε9 (ΕΝ.Φ.Ι.Α.)
  Συγκεντρωτικές καταστάσεις πελατών-προμηθευτών (Μ.Υ.Φ.)
  Έναρξη επιχειρήσεων
  Διακοπή επιχειρήσεων
  Υπηρεσίες Μισθοδοσίας
  Προώθηση επιδοτούμενων προγραμμάτων (ΕΣΠΑ)
  Αιτήσεις για επιδόματα χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων 
  Εργασίες διεκπεραίωσης ΔΟΥ-ΙΚΑ-ΟΑΕΕ-ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ και λοιπές υπηρεσίες Δημοσίου
 
     
 
 
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Σας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο σύνολο από λογιστικές, φοροτεχνικές και υπηρεσίες μισθοδοσίας, για κάθε νομικής μορφή επιχείρησης, με υπευθυνότητα και αξιοπιστία στοχεύοντας στην κάλυψη των αναγκών μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων.

Φιλοσοφία μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Για αυτό εστιάζουμε ξεχωριστά σε κάθε επιχείρηση και εργαζόμαστε με γνώμονα την κάλυψη των εξατομικευμένων απαιτήσεων σας, συμβάλλοντας ενεργά στην αποδοτικότητα και την ανάπτυξη της επιχείρησης σας.

Οποιοδήποτε λογιστικό ή φοροτεχνικό ζήτημα προκύψει στην επιχείρησή σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας δώσουμε αξιόπιστες λύσεις, με την εμπειρία και την συνεχή ενημέρωση σε ένα φορολογιστικό περιβάλλον που αλλάζει τακτικά.
 

 


 

 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή επισκεφτείτε το λογιστικό γραφείο μας στην Γλώσσα Σκοπέλου για να συζητήσουμε τα λογιστικά ή φοροτεχνικά θέματα που σας απασχολούν.