2424033142 6970910614 Γλώσσα, Σκόπελος maria.atha@hotmail.com
Search Close
Facebook
 
 
 
 
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
Λογιστικό Γραφείο Σκόπελος


Το λογιστικό γραφείο μας “Αθανασίου Μαρία Δήμητρα” το οποίο βρίσκεται στην Γλώσσα Σκοπέλου, ιδρύθηκε το 2012 παρέχοντάς έγκυρες και αξιόπιστες λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και επαγγελματίες.

Παρακολουθούμε διαρκώς το συνεχώς μεταβαλλόμενο νομοθετικό πλαίσιο που διέπει τη χώρα μας και φροντίζουμε πάντα για την έγκαιρη και διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού μας...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους διαχείρισης, παρακολούθησης και ενημέρωσης λογιστικών βιβλίων, το λογιστικό μας γραφείο, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των φορολογικών εξελίξεων επιτρέποντάς του έτσι να παρέχει...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ;

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ;

Η εμπειρία η γνώση και η επιστημονική κατάρτιση, η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και το προσωπικό ενδιαφέρον, είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους το λογιστικό γραφείο μας ξεχωρίζει.

ΑΡΙΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΑΡΙΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Φροντίζουμε για την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη έτσι ώστε ο επιχειρηματίας και ο ιδιώτης να αισθάνεται σιγουριά και ασφάλεια.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο, είμαστε στην διάθεσή σας για να ακούσουμε τα θέματά σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες για εσάς λύσεις.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή επισκεφτείτε το λογιστικό γραφείο μας στην Γλώσσα Σκοπέλου για να συζητήσουμε τα λογιστικά ή φοροτεχνικά θέματα που σας απασχολούν.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Δίνοντας έμφαση στην αποδοτικότητα, τη συνέπεια και την εμπιστοσύνη, το λογιστικό γραφείο μας, παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες σε προσιτές τιμές...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ