2424033142 6970910614 Γλώσσα, Σκόπελος maria.atha@hotmail.com
Search Close
hero image
Facebook
 
 
 
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
Λογιστικό Γραφείο Σκόπελος


Το λογιστικό γραφείο μας “Αθανασίου Μαρία Δήμητρα” το οποίο βρίσκεται στην Γλώσσα Σκοπέλου, ιδρύθηκε το 2012 παρέχοντάς έγκυρες και αξιόπιστες λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και επαγγελματίες.

Παρακολουθούμε διαρκώς το συνεχώς μεταβαλλόμενο νομοθετικό πλαίσιο που διέπει τη χώρα μας και φροντίζουμε πάντα για την έγκαιρη και διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού μας.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, το λογιστικό γραφείο μας, προσαρμόζεται στις ανάγκες και απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες λογιστικές και φοροτεχνικές λύσεις. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι, αφοσιωμένοι και ευέλικτοι, ενώ εξυπηρετούμε κάθε πελάτη μας με ένα υψηλό επίπεδο εξειδικευμένων υπηρεσιών, με εχεμύθεια και ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Αξιοποιώντας στο μέγιστο τις γνώσεις, την επιστημονική κατάρτιση, την εμπειρία και την τεχνολογία, το λογιστικό γραφείο μας προσφέρει στον επιχειρηματία πλήρη κάλυψη στη λογιστική, στα φοροτεχνικά και εργατικά θέματα, αλλα και στον ιδιώτη πλήρη λογιστική και φοροτεχνική υποστήριξη.

Εργαζόμαστε με σκοπό την πλήρη υποστήριξη των επιχειρήσεων πάνω στην λογιστική των εργατικών και φορολογικών θεμάτων συμβάλλοντας έτσι στην όρθή λειτουργία της αλλά και στην ανάπτυξή της.

Αξιοπιστία, επικοινωνία και αποτελεσματικότητα είναι τα τρία χαρακτηριστικά της επιτυχίας μας και τα επιτυνχάνουμε χάρη στη άψογη συνεργασία με κάθε πελάτη μας και τη συνεχή ενημέρωσή του. Είμαστε εδώ για να ακούσουμε οποιοδήποτε σχετικό θέμα σας απασχολεί και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση.
 
 
 
 
ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η λογίστρια “Αθανασίου Μαρία Δήμητρα” σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης του τμήματος Οικονομικών Επιστημών μεταξύ των ετών 2006-2010.

Είναι κάτοχος πιστοποιητικού εξειδίκευσης από το Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών το 2012 στο επιμόρφωσης με τίτλο “Financial Accounting FA” (γενική λογιστική & ανάλυση οικονομικών καταστάσεων) 

Διαθέτει άδεια λογιστή φοροτεχνικού Α΄Τάξης με ΑΡ. 0105417
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή επισκεφτείτε το λογιστικό γραφείο μας στην Γλώσσα Σκοπέλου για να συζητήσουμε τα λογιστικά ή φοροτεχνικά θέματα που σας απασχολούν.